perjantai 7. syyskuuta 2012

Kuinka tehdä piposta kaksi pipoa

Ostin aamukahvilla -blogin pitäjän blogikirppikseltä muutamalla eurolla harmaan pipon, joka kotiutui pari päivää sitten. Harmikseni huomasin kuitenkin, että pipo on hirmu paksu. Rakastaisin paksuja pipoja, jos olisin pitkä- ja tuuheahiuksinen, mutta koska tiedän kokemuksesta ohuiden haivenieni menevän täysin länään paksun pipon alla, niin päätin tehdä asialle jotain. Mutta en hiuksilleni.


Pipo oli siis alunperin tällainen paksu kaksikerroksinen, jota ei oltu ommeltu päistä kiinni. Sen sai siis avattua tuollaiseksi....pötkyläksi.


 Sitten ei muuta kuin sakset käyttöön ja pipo puoliksi! En niin tarkkaan katsonut missä kerrokset kulkivat, vetelin vaan rohkeasti :)


Sen jälkeen poimin silmukat pyöröpuikoille. Kerrokset olivat taas hieman hukassa, mutta sitä ei lopputuloksesta ainakaan huomaa.



 Tattadaa! Neuloin muutaman sentin joustinneuletta ja päättelin työn. Tästä tuli uusi lempparini!


Toinen pipo on vielä tämän näköinen. Ajattelin neuloa siihen ensimmäistä pipoa värikkäämmän reunan. Mikä väri sinun mielestäsi sopisi pipon reunaksi? :)



2 kommenttia:

  1. Mahtava idea! Mä laittasin reunalle varmaa jotain haaleeta vaaleanpunasta tai keltasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin mietin tuota keltaista, mutta mielessä pyörii myös punainen ja sininen... Onneksi on vielä aikaa miettiä, sillä odottelen inspiraatiota alkaa poimia silmukoita ;) Sellainen syttyy nimittäin aika harvoin... :D

      Poista