sunnuntai 5. elokuuta 2012

Touhuilua


Huh huh! Pyöräilin tyttöystäväni luokse parinkymmenen kilometrin päähän ensimmäistä kertaa valtatietä pitkin, mikä on nopeampi reitti. En ole koskaan pelännyt niin paljon! Rekkojen ajaessa ohi pelkäsin joka kerta lentäväni ojaan. Menin siis tyttöystäväni luokse yöksi perjantaina, sillä lauantaina menimme tyttöystävän veljien pesisjoukkueen toimesta talkootyöläisiksi paikkakunnalla järjestettyyn 1600-luvun tapahtumaan. Myimme siellä lippuja hirveät vanhanaikaiset vaatteet yllämme. Ihan jees päivä, mutta auringossa koko päivän seistessäni poltin jalkapöytäni, käteni, nenän ja poskipäät sekä niskan. Lisäksi paidan nyörin aukosta oli myös mennyt auringonsäteet sisälle, ja kaulan alapuoltakin koristaa palanut läntti. Tervetuloa ihosyöpä, jalkapöydät ovat palaneet ennenkin pahasti... :(




Jäin lauantaina vielä yöksi tyttöystäväni luo. Hän lähti töihin erääseen autotapahtumaan, ja muu perhe meni pesistouhuihin. Yksin heidän kotiin jäätyäni siivosin koko aamupäivän, kunnes yhden jälkeen lähdin polkupyörällä hakemaan tyttöystävääni töistä pois. Samalla jouduin tekemään asian, jonka olin päättänyt olla tekemättä: menin kaupungille maailman hirveimmät epäkengät eli crocsit jalassa. Onneksi minulla oli asiaan niinkin pätevä syy kuin se, että auringonpolttamat jalkapöytäni eivät kestäneet sukkia tai tavallisia kenkiä. 

Kävimme kaupungilla Subwaylla syömässä (oli muuten hyvää!) ja sitten lähdimme kotia kohti. Paluumatka sujui hitaasti mutta varmasti vuorotellessamme paikkojamme satulan ja pyörän tarakan välillä.




Tänään sitten jouduin kotiin. Tyttöystäväni ihana äiti heitti minut onneksi tänne, ettei minun tarvinnut pyöräillä enää iltamyöhään. Kotona minua odotti IKEA:sta tuodut tuliaiset: ihanat pilkulliset pahvilaatikot ja hirmu pahat karkit.

 




Ai niin, sain tyttöystävältäni lahjaksi uuden korun lävistykseeni. Tykkään hirmu paljon vanhan mustan pallopäisen jälkeen :)



Ensi viikolla tiedossa (kenenkäs muun kuin tyttöystäväni kanssa) 1-2 päivän Turun reissu! En malta odottaa.

PS. Neljän ensimmäisen kuvan laadun takaa mahtava Nokia E7-00....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti