maanantai 30. heinäkuuta 2012

Death eaters or thunderstorm?

Kahtena peräkkäisenä yönä on ukkostanut todella kovaa, enkä ole pahemmin saanut nukuttua. Eilen katsomani Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2 -elokuva taisi jäädä vähän päälle, sillä leikkimökissämme nukkuessani salamoiden välkkyessä ikkunoista ajattelin kuolonsyöjien lähettävän ulkona loitsujaan taivaalle. Kun möksä sitten alkoi ukkosen jyrinän johdosta tärähdellä ja meinasin saada pelosta paskahalvauksen, niin unohdin suosiolla kuolonsyöjät ja juoksin sisälle nukkumaan.

Koska kamerallani ei saa onnistuneita kuvia salamoista, enkä valitettavasti ollut Tylypahkassa kuvaamassa kuolonsyöjien loitsuja, niin jouduin kopioimaan alla olevat kuvat netistä. Kuvateksteissä on kuvien lähteet.


http://weheartit.com/entry/10889851

http://weheartit.com/entry/11218223

http://weheartit.com/entry/9435385

Karu (ja tylsä) todellisuus..

http://weheartit.com/entry/31712096
http://weheartit.com/entry/32198492

Selitys viimeiseen kuvaan: Pidän ukkosesta. Siis pidin. Tykkäämiseni muuttui peloksi, kun jouduin viime kesänä pyöräilemään useita kilometrejä ukkosta pakoon sen ollessa juuri kohdalla. Sen jälkeen en ole kovin helposti mennyt ulos ukkosella...


Loppuun vielä haaste, jonka annoin itselleni: Aion (ainakin yrittää) lukea koko lukioaikanani kirjoja ainoastaan englanniksi tai ruotsiksi (ja ehkä jossain vaiheessa saksaksikin.) Poikkeuksia (kuten uutuus- ja koulukirjoja) ei tietenkään lasketa mukaan. Saa nähdä onnistunko..

















1 kommentti:

  1. Moikka! Kiitos sanoistasi, tässähän meinaa vallan punastua kehuista. :) Tervetuloa lukemaan!

    VastaaPoista